04 Maj 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 02 Juli 2014 00:15

Ulaznice za 72 SSF Ponijeri

Ponovo je počela prodaja trodnevnih ulaznica za 72 Sata Summer Fest Ponijeri koji se trebao održati od 6. do 8. juna a koji je zbog katastrofalnih poplava koje su pogodile našu zemlju prolongiran za 8.,9., i 10. august  Ulaznice za trodnevni program festivala mogu se  kupiti po promotivnoj cijeni od 13 KM, a prodajna mjesta u Kaknju su cafe bar Piki, cafe bar Del i Jenny's art house. 


Na festivalu će nastupiti bendovi Letu štuke (petak 8.8.), Laka i Lela i bend Billy Andol (subota 9.8.) te popularni S.A.R.S. (nedjelja 10.8.) uz učešće preko 15 bendova i DJ -eva sa prostora cijele BiH.

 

Kako kažu iz Organizacionog odbora festivala, prolongiranje festivala neće uticati na kvalitet programa, naprotiv, sada imaju još više vremena da organizaciju podignu na jedan nivo više. Napominju da neće biti promjena u line up-u festivala i da svi izvođači sa radošću dolaze u Kakanj.

 

Za sve informacije u vezi prodaje karata i smještaja na Ponijerima organizatori se mogu kontaktirati na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..