28 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 20 Septembar 2011 03:17

Šišić: Zvijezda kući bez bodova Istaknuto

Autor 
Ocijeni
(0 glasova)

aldin-sisicNakon prve pobijede u gostima nakon dvije godine, nogometaši Čelika pobjegli su sa samog začelja tabele. Tri boda u gostima protiv Kozare dobit će dodatno na važnosti ukoliko se u narednom kolu na Bilinom polju savlada Zvijezda. Kockice se polako ali sigurno slažu, a u narednom periodu očekuje se stabilizacija kluba i sve više publike na stadionu.

Veznjak Čelika Aldin Šišić u posljednjih nekoliko utakmica jedan je od najboljih igrača crno-crvenih, a u narednim kolima siguran je da će Čelik krenuti prema gornjem dijelu tabele.



"Pobjeda nad Kozarom je došla u pravo vrijeme, popravila je atmosferu u klubu i podigla nam samopouzdanje nakon lošeg početka sezone. Novi ljudi u klubu i povratak navijača pozitivno su uticali na nas i kako sezona bude odmicala igrat ćemo sve bolje. Mi imamo dobru ekipu i loš start sezone je samo splet nesretnih okolnosti", ističe mladi Šišić

O narednom protivniku kojeg dočekuju na svome terenu mladi reprezentativac BiH je kazao:

«Naredno kolo nam kući dolazi Zvijezda koja u svojim redovima ima nekoliko kvalitetnih igrača koje predvodi odlični trener Dragan Jović. Ipak, mi igramo na domaćem terenu i gosti nemaju šta tražiti na Bilinom polju. Pobjedom nad Zvijezdom ćemo potvrditi tri boda iz Bosanske Gradiške i približiti se timovima iz gornjeg dijela tabele", kaže Šišić.

sc

Čitano 3874 puta