19 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 05 Juni 2013 09:21

Plivački klub ostao bez trenera!

Nakon niza uspjeha i mnoštvo medalja na Zlatiboru, naši plivači, članovi GKVS Čelik Zenica sinoć su ostali sami, bez svojih trenera. Oproštaj, nadamo se ne i trajni, su pratile suze, plač...

 

Njih troje, su se obraćali, ali bezuspješno u nadi da će se nešto u klubu promijeniti, ali nade više nema, piše nam majka koja je prisustvovala oproštaju, te zabilježila nekoliko fotografija.

 

- Definitivno su se oprostili od djece koja su se kupala u suzama umjesto da plivaju u bazenu. Ima li iko  da nam pomogne ovo je sramota. Treneri su radili od januara bez plata,  ali eto više ne mogu što je totalno razumljivo, piše nam ova posjetiteljka Zenicabloga.

 

Provjerili smo i dobili potvrdu, višestruki pobjednici, danas treneri Sanela Salkić, Aldin Đerahović i i Zlatan Husaković su poslali pismo upravi i saopćili da više, pored nekoliko mjeseci obećanja, ne mogu raditi bez naknade. Završićemo još jednom rečenicom naše sugrađanke - Tako je malo potrebno, pomozimo našoj djeci da i dalje treniraju plivanje ,a ne da hodaju po ulicama i kafićima.

 

Prema našim saznajima večeras su predstavnici Općine pozvani na trening od strane roditelja.