03 Maj 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 27 Decembar 2013 22:59

Pogledajte ko putuje u Beč

U sklopu projekta ZENICA, MOJ GRAD, u protekla tri mjeseca organizovali smo nagradnu igru u kojoj je vaš zadatak bio da nam pošaljete fotografiju Zenice. Fotke ste mogli poslati do 23. decembra ove godine, a iste smo objavljivali na našem FB fan pageu.

 

Deset osoba, čije su fotke imale najviše FB Likeova, su imale priliku da osvoje dva nagradna putovanja na doček NOVE GODINE. Bračni par Mirela i Emir Bošnjak su osvojili prvu nagradu, dok je Nataša Zec bila drugoplasirana. Nataša je naknadno svoju nagradu poklonila Arneli Gaši. Ukupno četiri osobe će putovati u Beč na doček Nove godine. Ostali učesnici koji su se jučer pojavili na Trgu Bosne i Hercegovine, gdje je organizovano izvlačenje, su dobili utješne nagrade.

 

Napominjemo i da veliku zahvalnost, za realizaciju drugog dijela projekta Zenica, moj grad, dugujemo partnerima: Arel Zenica, Alba Zenica, Turistička zajednica ZDK, Arcellor Mittal, Almy travel, Zenicablog i Radio Zenit. Pogledajte kako smo organizovali izvlačenje sretnih dobitnika na Trgu Bosne i Hercegovine ispred zgrade Općine Zenica i Cabaret Cluba.