19 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 13 Novembar 2013 09:53

Nagradna igra:Zenica,moj grad

U sklopu projekta ZENICA, MOJ GRAD organizujemo nagradnu igru u kojoj je vaš zadatak da nam pošaljete fotografiju Zenice.

Šta mora da bude na fotografiji koju šaljete?


Na fotografiji mora da budete vi (u pozadini Zenica), a kakva će fotka biti izbor je na vama. Najljepše fotografije, kao i one sa najviše lajkova nagrađujemo.

Uslovi učešća u nagradnoj igri
Fotografiju pošaljite na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. sa naznačenim imenom, prezimenom i brojem telefona, kao i opcija Like na našem oficijelnom FB fan pageu.

Fotografije možete slati do 23. decembra ove godine, a iste ćemo objavljivati na našem FB fan pageu.

Za sve fotke će se moći glasati putem FB Like dugmeta, a deset osoba čije fotke budu imale najviše FB Likeova “ulaze” u finale kada će 26. decembra imati priliku da osvoje vrijedne nagrade. Svi učesnici finala će dobiti nagradu, neko glavnu a neko utješnu. :)

Sistem glasanja je jednostavan i što prije pošaljete fotku imate veće šanse za jednu od nagrada.

Prva nagrada je putovanje za dvije osobe u Beč na doček Nove godine, a druga u Beograd. Ostalih osam će dobit utješne, ali VRIJEDNE nagrade.

Potrebno je da fotografija bude u originalnoj rezoluciji, a slanjem fotke dajete dozvolu Radiju Zenit za objavu iste na stranicama www.zenit.ba i FB fan pageu.

VAŽNA NAPOMENA – Lajkujete samo fotografije iz naše galerije! Mi ćemo sve fotke koje nam stignu svrstati u galerije. Svjesni smo nažalost da neće svi biti u ravnopravnom položaju zbog vremena za glasanja, ali zato se potrudite da fotke dostavite što prije! Računaju se lajkovi zaključni sa 23. decembrom!

Radio Zenit zadržava pravo da ne objavi fotografiju ukoliko je loše kvalitete.

Veliku zahvalnost za realizaciju drugog dijela projekta dugujemo partnerima: Arel Zenica, Alba Zenica, Turistička zajednica ZDK, Arcellor Mittal, Almy travel, Zenicablog i Radio Zenit.