27 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
subota, 01 Juni 2013 02:34

AIESEC Zenica aktivnosti

 

Članovi AIESECa Bosne i Hercegovine su se vratili iz Maglaja sa ljetne nacionalne konferencije Summer NatCo 2013. AIESEC Zenica je uz pomoć AIESECa Sarajevo organizirao nacionalnu konferenciju za delegate koji dolaze iz raznih krajeva Bosne i Hercegovine.  Najbolji pokazatelj uspješno realizirane konferencije jeste veliki broj delegata koji su uzeli učešće iz sva četiri grada u kojima djeluje AIESEC BiH i to : Sarajevo, Mostar, Banja Luka i Zenica, te dva internacionalna delegata.


Na konferenciji je učestvovalo oko 75 delegata iz Bosne i Hercegovine, a bitno je  spomenuti da su pored predavača iz BiH, tu bili prisutni i predavači iz Srbije. Zanimljivo je istaknuti i podatak da su se među delegatima konferencije našao  praktikant AIESECa iz Turske, te praktikantica iz Rusije koja trenutno vrši praksu u Zenici. 

 

Članovi AIESECa Zenice su se vratili sretni i ponosni zbog uspješno realizirane konferencije ali i obogaćeni nagradom koju su primili od AIESECa Bosne i Hercegovine, gdje je pohvaljen njihov uspjeh, rad i trud.

 

Također, AIESEC Zenica se zahvaljuje svim sponozorima koji su pomogli da se organizuje jedna ovako značajna i velika konferencija, a to su: ACCOUNT - Antikorupcijska mreža , ZEDA - Agencija za lokalni ekonomski razvoj , Ekmek Zenica,  Univerzitet u Zenici, SPUS,  Gadžo Comerc d.o.o., Zvečevo i Ekonomski fakultet u Sarajevu. Članovi AIESECa su opet pokazali da kao mladi ljudi s jednakim ciljem u životu, zajedničkim snagama mogu postići sve!


AIESEC is the best way !

 

mrezaaaaa