02 Maj 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 06 Mart 2014 15:46

Večeras: Vitez-Čelik Junior

Juniori zeničke škole rukometa "Čelik Junior" su večeras trebali odigrati uzvratni susret protiv RK "Kakanj", ali su njihovi domaćini odgodili utakmicu. Kako je plan aktivnosti ove škole izrađen još davno, te danas planirano odigravanje utakmice, uprava škole je odmah pronašla nove protivnike za svoje polaznike, selekciju juniora. Večeras će juniori ove škole snage odmjeriti sa ekipom Viteza u Vitezu.

Čelik Junior je već jednom igrao protiv seniora rukometnog kluba "Vitez", a gdje je u prvom dijelu susreta bio bolji. Pred sam kraj iskusni Vitežani su uspjeli rezultat okrenuti u svoju korist, ali minimalno. 

Napominjemo: Proteklog vikenda juniori zeničke škole rukometa su odigrali utakmicu protiv seniora iz bugojanske Iskre, te upisali još jednu pobjedu. Iako ekipa RK "Iskra" igra Prvu ligu - grupa jug koja je druga po jačini u BiH (odnosi se na ligu), protiv škole rukometa "Čelik Junior" jednostavno nisu imali prilike da se nadaju pozitivnom ishodu. Čelik Junior je držao prednost od samog početka, te sa +3 savladao ekipu Iskre.

Utakmica između Škole rukometa "Čelik Junior" i RK "Vitez" će biti odigrana večeras u 21 sat u sportskoj dvorani Vitez.