29 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 20 Februar 2013 11:59

Potvrđeno odigravanje utakmice

Nakon što se pojavila informacija da je humanitarna utakmica koja je planirana da se odigra u subotu između Čelika i banjalučkog Borca pod znakom pitanja, ona će se odigrati kako je i planirano. 

 

 

„Otkazali smo jutrošnji trening i današnju utakmicu sa Vitezom, međutim utakmica protiv Čelika nije upitna, mi u Zenicu dolazimo zbog oboljele djevojčice kojoj je potrebna pomoć i mi smo obećali da ćemo odigrati tu utakmicu", kazao je za Scsport.ba, trener Borca Slobodan Starčević.

 

Portal SC Sport danas je kontaktirao i trenera crno-crvenih, Vladu Jagodića koji nam je također potvrdio da će utakmica biti odigrana

 

"Moj prijatelj Slobodan Starčević potvrdio mi je dolazak Borca i utakmica će biti odigrana. Subotnji susret predstavlja mnogo više od utakmice jer možemo svi zajedno da spasimo jedan mladi život i ovom prilikom bi pozvao sve navijače Čelika i dobre ljude da dođu na utakmicu kako bi pomogli u liječenje oboljele djevojke", kazao je za naš portal Jagodić.

 

Kada je u pitanju utakmica Čelik-Borac, ona će se odigrati u subotu u 14 sati na Bilinom polju, u prodaju je pušteno 4.000 ulaznica za zapadnu tribinu, a cijena karte je simboličnih 3KM. Nadamo se da će se veliki broj Zeničana odazvati i kupovinom karte pomoći u liječenje mlade i bolesne Amine Halilić.