28 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 21 Septembar 2011 14:04

Večeras protiv Konjuha Istaknuto

Autor 
Ocijeni
(0 glasova)

Za derbi utakmicu drugog kola Premijer lige BiH u rukometu između ,,Čelika’’ i ,,Konjuha’’ iz Živinica u Zenici, večeras, 21. septembra u 20.00 sati, puštene su u prodaju ulaznice po nižoj cijeni od onih u prethodnom kolu.

 

Naime, osnovna cijena ulaznica, koje se mogu dobiti u prostorijama Kluba ,,Čelik’’ u prostorijama kod Hotela Internacional i pred samu utakmicu u Gradskoj areni, ostale su – 4 KM, dok su niže cijene za posjetioce ženskog pola (cijena 2 KM), a za djecu do 15 godina ulaz je besplatan.

 

Stadion Bilino Polje
Subota,24.Septembar (18.30h)
NK Čelik-NK Zvijezda
SVI NA BILINO

Pozivamo sve simpatizere,navijače i građane našeg grada da u subotu, 24. septembra U 18.30h dođu u što većem broju na utakmicu između NK Čelik i NK Zvijezda i daju bezrezervnu podršku našem klubu.Dosta se stvari promijenilo u zadnje vrijeme nabolje,Uprava i igrači su pokazali da mogu i hoće bolje,sada je red na nama.Pobijedili smo Podrinje u Kupu i Kozaru u gostima.U subotu se u crno-crveni dres vraća i ponajbolji igrač Premier lige,Avdija Vršajević.Dođimo i pomozimo našem klubu do nove pobjede...

VOLIM TE ČELIK !
SVI NA BILINO !

Čitano 3066 puta