28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 23 Juli 2012 23:18

Nove poslovnice A.E.Sigurnost

U cilju kontinuiranog podizanja kvaliteta usluga, te približavanja svojim klijentima, Agencija za zaštitu imovine i ljudi - A.E.Sigurnost otvorila je dvije nove poslovnice, i to u Travniku u ulici Bosanska bb, i Mostaru u ulici Lacina bb (Vila Neretva).

 

Naravno, u vremenu opšte krize svako poslovno širenje odnosno otvaranje novih radnih mjesta treba pozdraviti i podržati, a posebno kada se radi o 100% domaćoj kompaniji-brendu.
 
Odgovorni iz ove kompanije najavljuju daljnje jačanje svojih aktivnosti u ovim  kantonima,  ali i na cijelom području BiH, a sve  u cilju što kvalitetnijeg pružanja  usluga zaštite lice i imovine.


Usluge A.E.Sigurnost d.o.o. su usmjerene prije svega na:

- Tehnička zaštita (projektovanje sistema zaštite , alarmni protuprovalni sistemi, videonadzorni sistemi, vatrodojavni sistemi, kontrola prolaza i radnog vremena, GPS - satelitsko praćenje, autoalarmi , dojavno Operativni Centar, servis )
 
- Fizička zaštita  (fizička zaštita, pratnja i prevoz novca vrijedonosnih pošiljki i drugih dragocjenosti )
 
- Integralna zaštita (Dojavno Operativni Centar, nadzor 0-24h, intervencija po aktiviranju alarma)

A.E.Sigurnost koristi proizvode renomiranih svjetskih proizvođača koji su godinama u vrhu svoje branše kako kvalitetom i tehnološkim dostignućima tako i cijenom. Stalnim napredovanjem i razvojem ove kompanije osiguravaju miran i bezbrižan život, a svojim klijentima A.E.Sigurnost obezbjeđuje ono što je najvažnije – sigurnost.


Više informacija o Agenciji možete potražiti na njihovoj web stranici.