19 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /var/www/vhosts/zeblog/www/arhiva.zenicablog.com/images/batonzen
Obavijest
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/batonzen
srijeda, 14 Septembar 2011 09:04

Baton turnir u plivanju Istaknuto

Autor 
Ocijeni
(0 glasova)

Klub paraolimpijskih sportova Baton povodom godišnjice oslobađanja Vozuće organizovao je takmičenje RVI u plivanju. U konkurenciji slijepih prvi je bio Nihad Mehić, drugi Munir Isaković. U kategoriji amputiraca i povreda gornjih ekstremiteta prvi je bio Semrudin Bošnjak, a drugi Amir Ismić, a treći Jasmin Jašarević.

 

U kategoriji amputacije i povreda donjih ekstremiteta prvi je bio Galib Đanan, druga Sanela Redžić. U kategoriji osoba sa općim invaliditetom prvi je bio Nedžad Fetić, drugi Omer Smriko, treći Engijad Hrustić. U plivanju na brzinu - kronometar Nedžad Fetić je bio najbrži, drugi je bio Semrudin Bošnjak, a treći Omer Smriko.

- Mi u klubu Baton  smo se uvjerili da je plivanje još jedan od neiskorištenih potencijala u kojima bi svoju afirmaciju mogao steći veliki broj osoba sa posebnim potrebama, stoji u saopćenju kojeg u ime Batona potpisuje sekretar Kluba Samir Sinanović.

{gallery}batonzen{/gallery}

Čitano 3382 puta Zadnji put promjenjen utorak, 13 Septembar 2011 21:35