30 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 25 Decembar 2013 22:34

Oznaka masonske lože na džipu

Naš posjetilac E.B. nam je poslao fotografiju za koju kaže da je danas fotografisao na raskrsnici za Lukovo polje. Našem sugrađaninu, a i nama, "za oko je zapeo" znak na rezervnom točku vozila kojeg je kontrolisala patrola zeničke policije. Pretpostavljamo da policajci nisu primjetili sličnost (istovjetnost) sa oznakom masonske lože, tj. Slobodnih zidara. 

 

Uostalom, pogledajte fotos i priloženi link http://www.vmls.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=7&Itemid=17

 

Da bismo preduprijedili bilo kakve negativne komentare, ocjene ili nesuvisle upite, naglašavamo da je fotos našeg sugrađanina objavljen isključivo kao zanimljivost, jer se oznake masonskih loža baš ne vide svakodnevno u ovako "javnom obliku". Ne postoji nikakva nakana autora fotografije, kao i nas koji je objavljujemo da je svrha objavljivanja nekakva kritika bilo koga, nego fotografiju isključivo objavljujemo kao - zanimljivost, te i sve ostale pozivamo da češće na naš email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili u inbox naše FB stranice www.facebook.com/Zenicablog šaljete po vama zanimljive fotose iz našeg grada. 

ee33ggz