26 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 26 Mart 2014 15:09

U pretprodaji karte - More, more

U pretprodaju su puštene ulaznice za veliki koncert dalmatinskih pjesama „More, more…“ u kojem sudjeluju Meri Cetinić, Goran Karan i Klapa „Kumpanji“ s Korčule! „Ovim koncertnim programom donosimo dašak Mediterana u Tuzlu, Mostar, Zenicu i Sarajevo!“ najavljuje Tomislav Kašljević, glavni producent koncertne turneje „More, more…“ za koju već vlada veliko zanimanje publike. 

 

Turneja će započeti koncertom u Tuzli, 11. aprila, u „BKC-u“, te se nastaviti 12. aprila u Mostaru, u „Kosači“, 13. aprila u Zenici, u „BNP-u“, a završnica je 14. aprila u Sarajevu, u „BKC-u“.  

 

Meri Cetinić, istinska dama dalmatinske pjesme, s turnejom „More, more…“ nastupa za bosansko-hercegovačku publiku nakon duge pauze. 

„Posebno se radujem ovoj turneji, jer uistinu ne pamtim kada sam posljednji put pjevala svojoj publici u ovim prelijepim gradovima u Bosni i Hercegovini. Nadam se da se i vi radujete meni, kao i ja vama! A uz svoje stare pjesme, pjevat ću i po koju novu pjesmu, jer upravo završavam novi album. Bit će to posebna premijera novih pjesama za moje fanove u Bosni i Hercegovini,“ kazala je ususret početku turneje Meri Cetinić, s kojom će koncertnu pozornicu podijeliti i popularni Goran Karan.

 

„Velika mi je čast što ću imati priliku pjevati s Meri Cetinić i klapom Kumpanji na ovoj turneji. Kako su i Meri i Kumpanji ono što se u Dalmaciji kaže - majstori pivači, bit će puno srca i dobre muzike. Želja nam je donijeti izvorni ugođaj i melodije s mora, pa ćemo pjevati s akustičnim instrumentima. Dakle, pjesme su tu, kolege su sjajni glazbenici, gitare su naštimane, a ja sam dobre volje. Dođite i guštajte!“ poručio je svojoj publici Goran Karan, a fanovima preostaje da čim prije nabave ulaznice za ove jedinstvene dalmatinske koncertne večeri.

 

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti po cijeni od 20 KM, na blagajnama dvorana i pozorišta, te u sustavu www.kupikartu.ba.

Povezani članci (by tag)