26 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
nedjelja, 16 Mart 2014 14:09

Ruki savladao lidera

15. kolo Prve muške Federalne lige u odbojci. Ruki savladao lidera. OK Ruki – OK Srednjoškolac 3:0 U dvorani Osnovne škole "Musa Ćazim Ćatić" u Zenici, odigrana je derbi utakmica 15.kola Prve muške Federalne lige u kojem su se sastali OK Ruki i OK Srednjoškolac iz Banovića, lider na tabeli, objavili su na facebook stranici OK Ruki.


Prenosimo dijelove iz njihovog Izvještaja sa ove utakmice.

"DERBI sezone između naših momaka i gostiju OK Srednjoškolac iz Banovića, odigran je pred nekih 50 gledalaca. Naši momci su ljubiteljima odbojke priuštili odličnu zabavu i odbojkašku predstavu. Trend bez poraza na domaćem terenu naši momci su nastavili i večeras te porazili trenutno prvoplasirane goste iz Banovića rezultatom od ekspresnih 3:0! Gosti su u prvom setu pružili malo jači otpor ali već u naredna dva seta nisu bili u stanju da pariraju tempu kojeg su postavili naši momci na čelu sa trenerom Radončić Ruždijom. Ovom pobjedom su naši momci ostvarili veliki korak ka tituli prvaka za sezonu 2013/2014. Odbojkaski Klub "RUKI" Zenica je nastupio u sastavu:
Čičak Ivan (C)
Efendić Samed
Radončić Samir
Skender Adnan
Lušija Danis
Mušija Edin (L)
Babahmetović Dino
Efendić Mehmed
Šehić Tarik
Porča Armin
Spahić Hariz

Ovim putem želimo zahvaliti svima koji su noćas bili tu da pruže podršku u zaista bitnom poduhvatu. Podrška nije izostala! Hvala"-poručili su iz OK Ruki Zenica.

 

E. Imamović za Zenicablog

+ foto arhiva