29 Maj 2020
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
nedjelja, 10 Februar 2013 04:20

Gorenje servisi u 18 gradova

 

Gorenje mreža ovlaštenih servisa u BiH sastoji se od 18 servisa čime je omogućena brza i pravovremena postprodajna usluga za sve kupce Gorenje proizvoda u cijeloj Bosni i Hercegovini.  Servisi su raspoređeni u Banja Luci, Bihaću, Bijeljini, Brčkom, Doboju, Foči, Istočnom Sarajevu, Konjicu, Livnu, Mostaru, Milićima, Prijedoru, Sarajevu, Sanskom Mostu, Tesliću, Tuzli, Vitezu i Žepču. 

 

Predstavnici svih 18 ovlaštenih Gorenje servisa u BiH na sastanku u Gorenje Commercu d.o.o razgovarali su o načinima kako dodatno unaprijediti kvalitet servisnih usluga i ojačati prepoznatljivost ovlaštenih servisnih mjesta koji su dio servisne mreže Gorenja u BiH. U cilju pružanja još kvalitetnijih postprodajnih usluga Gorenje je krajem prošle godine provelo testiranje znanja i certificiranje servisera zaposlenih u ovlaštenim servisima. 

 

Za još bolju postprodajnu uslugu 2009. godine je osnovan i Pozivni cenatar sa jedinstvenim brojem za cijelu teritoriju Bosne i Hercegovine +387 33 755 600, na koji je moguće dobiti sve potrebne informacije o proizvodu, prijaviti reklamaciju ili naručiti servisnu uslugu, saopćeno je iz Gorenja u BiH.