29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 27 Maj 2014 05:44

72Sata Summer fest u avgustu

Menadžment festivala zbog poplava prolongirao 72 Sata Summer Fest za august Zbog poplava koje su pogodile BiH i cijelu regiju te sveukupnog stanja u državi menadžment “72 Sata Summer Festa” Ponijeri odlučio je festival prolongirati za mjesec august ove godine. 72 Sata Summer Fest se trebao održati 6.,7., i 8. juna na kakanjskom izletištu Ponijeri. Novi datumi su 22.,23., i 24. august.


“S obzirom na broj žrtava prirodne nepogode koja nas je zadesila, unesrećenih porodica koje su ostale bez krova nad glavom i uništenih poplavljenih područja, festival smo odlučili odgoditi jer mislimo da nije vrijeme za bilo kakvo slavlje”, rekao nam je Boris Franjić, projekt menadžer festivala.

 

“Festival će biti održan 22., 23., i 24. augusta sa istim headlinerima i istim rasporedom bendova. Suosjećamo sa porodicama stradalih i svima koji su pogođeni poplavama i klizištima u BiH i regiji. Sada se svi trebamo uključiti u čišćenje gradova i pomaganje ugroženima.”, izjava je Semira Mušije, koordinatora festivala. 

 

Kupljene ulaznice će važiti za nove datume. Trodnevne ulaznice po cijeni od 13 KM će se moći ponovo kupiti u pretprodaji  od mjeseca jula, dok svi oni koji budu željeli  vratiti karte to mogu učiniti u periodu od 20.06. - 28.06. u caffe baru Piki u Kaknju.  Za sve detaljne informacije organizatori se mogu kontaktirati na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..