28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 27 Maj 2013 05:13

FaceTV: BiH-Latvija i Oman

FACE tv donosi nove sportske spektakle. Ekskluzivno u programu ove TV stanice možete pratiti direktan prijenos utakmica koje naši Zmajevi igraju sa reprezentacijama Latvije i Omana.

Najprije 7. juna uživo u 18:30 sati iz Rige gledaoce očekuje direktan prijenos susreta BiH - Latvija koji će komentiratiMarjan Mijajlović, nakon čega slijedi i specijalni program u kojem će FACE ugostiti naše reprezentativce i selektora reprezentacije Safeta Sušića koji će iz prve ruke analizirati igru naših Zmajeva. Prije same utkamice od 17 sati, opet direktno i ekskluzivno iz Rige, emituju se emisije Face to Face iCentralni dnevnik sa Senadom Hadžifejzovićem .

Tokom cijele sedmice FACE tv će donositi izveštaje, reportaže i intervjue iz Rige. Senad Hadžifejzović i Marjan Mijajlović sa ekipom FACE-a na mjestu događanja zajedno sa našim Zmajevima koji love novu pobjedu na putu ka Brazilu. Nakon meča BiH - Latvija, FACE tv će prenositi i susret između Hrvatske iŠkotske što je jedna od važnijih utakmica za naše susjede.

Tri dana kasnije, 10. juna, FACE tv donosi prijateljsku utakmicu koju Zmajevi igraju sa reprezentacijom Omana.

Pored ovih utakmica, FACE tv 10. septembra gledaocima donosi meč reprezentacije BiH protiv Slovačke, a 15. oktobrasusret sa reprezentacijom Litvanije.