22 Juli 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
subota, 02 Juni 2012 16:41

Modna revija Fashion u FC-u

Zenička modna agencija FASHION sinoć je još jednom dokazala da su desetogodišnji rad i iskustvo u modnom poslu stvorili uslove za odličnu organizaciju i realizaciju modnih događaja. U prepunom atriju FRANŠIZNOG CENTRA BIH u Vitezu, održana je uistinu veličanstvena modna noć. Crvenim tepihom, simbolom za glamur i ljepotu na ulazu na mjesto dešavanja revije prošetalala je mnogobrojna publika željna atraktivnih dešavanja i uživanja uz modu i ljepotu. Preko 20 manekenki i manekena agencije FASHION i FASHION AKADEMIJE, predstavilo je aktualne modele renomiranih brandova koje možete naći u Franšiznom centru BiH a to su: Cesar's, Happenning, Bellissima, Primasport, Carrera, Zlatna nit, optika Salmoiraghi & Vigano, Samsonite, Keshia, Vitmann, FC outlet i drugih.

 

Za šminku i frizuru manekenki i manekena pobrinuli su se timovi ASK Studio Vitez i CM-cosmetic marketa...Kao jedan od modela pojavio se i dugogodišnji model ove agencije i aktuelni Mister Inernational BiH Adis Topalović.

 

Odmah po završetku modnih revije usljedio je i SHOPPING TIME sa mega popustima te MODELS AFTER PARTY, na kojem je raspoloženje kako publike tako i manekena dovedeno do usijanja.. Povod za ovaj vrhunski event za cijelu porodicu, bio je četvrti rođendan FRANŠIZNO CENTRA BIH, prelijepog zdanja , centra, mode, ljepote i privrede Srednje Bosne.Pored vrhunskog tima manekena, svoje odlično poznavanje pravila manekenskog hoda na sceni su predstavili i polaznici FASHION AKADEMIJE BIH.Bili su uistini na vrhuncu zadatka te su zasluženo nagrađeni gromoglasnim aplauzom mnogobrojne publike.

 

Agencija FASHION u nastavku ljetne sezone priprema slične evente i u drugim gradovima, kako bi probudila modnu scenu naše zemlje i vratila atraktivnosti i senzacije u shopping centre širom BiH, saopćeno je iz ove agencije. 

 

POGLEDAJTE GALERIJU FOTOSA SA REVIJE