28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
subota, 03 Septembar 2011 12:03

Zeničanin uhapšen u Kotoru Istaknuto

Autor 
Ocijeni
(0 glasova)

Inspektori kriminalistike budvanske policije priveli su juče uz krivičnu prijavu Zeničanina Adnana Lužića (29) istražnim organima kotorskog Osnovnog suda, jer ga terete da je tokom sezone na području Budve izvršio više od 50 teških krađa.  Lužić je, zajedno sa djevojkom A.D. i prijateljem A.K., koji su u bjekstvu, od polovine jula svakodnevno vršio teške krađe. 

Kako je potvrđeno podgoričkom listu "Vijesti“,  budvanska policija raspisla je potjernicu za odbjeglim pomagačima.Lužić  je uhapšen dok je pljačkao sef velikog supermarketa "Megamarket“ u centru Budve, u kojem se nalazilo oko 40 hiljada eura.U policiji je priznao da je izvršio 47 teških krađa, detaljno opisujući svaku ponaosob.
       

Procjenjuje se da je organizovana grupa uspjela da ukrade više od 30 hiljada eura, na desetine komada zlatnog nakita, skupocjenih satova, te tehnike, uglavnom lap topa. Prema policijskom dokumentu, Lužić je već dobro poznat u BiH, gdje je zbog teških krađa odslužio kaznu od osam i po godina zatvora, prenosi list "Vijesti".

Čitano 4103 puta