27 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 23 Avgust 2011 19:30

Policija na ulazu u VIP Bilinog Istaknuto

Autor 
Ocijeni
(0 glasova)

bipoljepol1Nakon burnog dana ispred ulaza na Bilino može se primjetiti policijsko "pojačanje" redova Uprave. Da i obična policijska patrola može biti zanimljiva govori i fotografija koju je naš fotoreporter napravio danas poslijepodne na Bilinom. Grafit premazan, a Upravu je po rasporedu čuvala ekipa u kojoj se nalazio bivši nogometni savezni sudija.

Osim toga, prenosimo i šta je rekao privremeni trener našeg tima.

 

Nakon veoma burnog dana u Zenici u kojem su ostavke podnijeli direktor Nermin Šabić i trener Boris Gavran, policija je angažovana na čuvanju stadiona, a pod jakom zaštitom su na današnjem treningu bili čuvani igrači koji su se u miru pripremali za sutrašnju utakmicu protiv Olimpica.

Nakon ostavke Gavrana, sutra će Čelik sa klupe predvoditi Elvedin Beganović njegov dosadašnji prvi pomoćnik. Beganović je i prošle sezone bio prvi asistent treneru Abdulahu Ibrakoviću, a ovo će mu biti prva utakmica u kojoj će samostalno voditi crno-crvene. Nekadašnji igrač Čelika, a sada perspektivni trener koji u džepu ima Profi-licencu o sutrašnjoj utakmici za naš portal je kazao:

„Ovo su teški dani za Čelik. Pokušao sam danas igračima na treningu objasniti da je sutra za nas veoma važna utakmica koja bi mogla promijeniti dosta stvari. Na njima je svakako veliki pritisak, ali volio bi da dođe što više navijača i podrže ih kako bi svi zajedno krenuli u mirnije vode nakon posljednjih dešavanja. Što se tiče sastava, sutra će biti nekolikoizmjena, a sigurno je da će od prve minute krenuti veznjak i mladi reprezentativac Aldin Šišić od kojeg očekujem da bude prevaga u veznom redu. Poštujem naše goste i po igračkom kadru jedna su od najboljih ekipa, ali nama da dolazi i puno jači protivnik sutra moramo pobjediti", kazao je Beganović.

Interesantno će sutra biti i na tribinama stadiona Bilino polje, jer navijači još traže ostavke preostale garniture u klubu, a odlazak Gavrana i Šabića nije ih zadovoljio. ScSport.ba

bipoljepol2

Čitano 4496 puta Zadnji put promjenjen utorak, 23 Avgust 2011 19:42