28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 02 Juni 2014 21:55

Čelik-Borac: poziv za Arenu

U srijedu, 04. juna u Gradskoj areni Zenica  igra se novi ,,derbi svih derbija'' u posljednjem kolu ,,Lige 4'' za rukometnog prvaka BiH!   U goste nam dolazi najtrofejnija rukometna ekipa Bosne i Hercegovine i regiona – ekipa RK ,,Borca'' iz Banja Luke! Pobjedom ,,Čelik'' obezbjeđuje učešće u evropskom Čelendžer kupu, a možda i nastup u SEHA ligi, a svojom pobjedom ,,Borac'' obezbjeđuje još jedan naslov državnog prvaka BiH. Na djelu je ,,sudar'' dva jaka tima, koji danas mnogo znače u BiH rukometu!


Rukometni ,,čelični heroji'' - Aldin Begagić, Nermin Bašić, Nermin Mujanović, Davor Kadić, Edo Martić, Boško Jolović, Milan Duvnjak, Dragan Starčević, Enes Sirčo, Edvin Begović, Milan Ivančev,   i drugovi u srijedu  biju ljuti boj! Ali sportski i prijateljski, protiv uvijek jakog ,,Borca''! Poštovani prijatelji sporta - dođite u Gradsku arenu! Utakmica ,,Čelik'' – ,,Borac''   igra se u srijedu  4. Juna u 20 sati uz, nadamo se, rekordan broj posjetilaca!  


SVI STE POZVANI!

Ovo je najljepši način da se u najjačoj utakmici sezone oprostimo od gledalaca do narednih susreta i jeseni!

I još nešto: sav prihod od utakmice namijenjen je  golmanu Draganu Starčeviću, kome  je poplava u Doboju odnijela sve što je imao!

 

********************

S poštovanjem,

Uprava i igrači RK ,,Čelik''