05 Maj 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
subota, 20 Juli 2013 16:09

Prodaja ulaznica za Slovačka:BiH

Za nogometnu utakmicu Slovačka - Bosna i Hercegovine, koja se igra 10.septembra u slovačkom gradu Žilina, već je počela 'online' prodaja karata.

 

 Da bi navijači kupili ulaznice za ovaj susret moraju se konektovati na dvije internet stranice, koje vrše prodaju, i onda mogu kupiti maksimalno četiri karte za jednu konekciju. Svi koji žele kupiti ulaznicu na ova način mogu ići na portale http://www.futbalsfz.sk/vstupenky  ili  http://www.ticketportal.sk , a danas, subota 20.jula, trenutno ima još 1600 karata na zapadnoj i istočnoj tribini  po cijeni od 20 Eura. Na južnoj tribini stadiona ima još oko 1050  karata po cijeni od 10 Eura, ali tu su i Slovački navijači!

 

Sjeverna tribina sa oko 2000 ulaznica je određena za potrebe našeg saveza  i ona je blokirana za online kupovinu karata, jer sa tim ulaznicama raspolaže NFS BIH. Prema najavi iz slovačkog saveza od 11.augusta cijena karata će biti od 15 do 25 Eura. Iz dobro obavještenog izvora saznali smo da na stadionu Pod Dubnom u Žilini, kapaciteta oko 11.200 gledalaca, na ovoj utakmici bi se moglo očekivati najmanje 4000 navijača reprezentacije Bosne i Hercegovine. Zbog ovog podatka svi hoteli na žilinskom regionu su malo podigli cijene smještaja, ali ih je većina već odavno rezervirana za 09. i 10.seprembra/rujna tako da je već sada teško naći slobodan krevet u Žilini. (Zeda/EB)