07 Maj 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 15 Oktobar 2012 13:00

Kumite ne ide na BP

Na adresu Karate kluba „Kumite“ je prošle sedmice stigao poziv u Reprezentaciju BiH u Tradicionalnom karateu za reprezentativce iz našeg kluba. Poziv se odnosi na Balkansko prvenstvo u Tradicionalnom karateu koje se 18.10.2012.g. održava u Čačku, Republika Srbija, a na isto su iz našeg kluba pozvani: Internacionalne sudije Muratović Fahrudin i Elvir Huseinspahić, te takmičari Nudžejma Ismić, Naida Huseinspahić, Imran Fetić, Hamza Husaković, Tarik Begović, Edi Malkoč i Amila Ismić

 

Iako nam ovaj poziv predstavlja čast jer nam pruža mogućnost da predstavljamo našu državu na još jednom velikom takmičenju, od naših predstavnika najvjerovatnije neće niko ovaj put putovati za Čačak. Razlog je kao i do sada nedostatak finansijskih sredstava koja do današnjeg dana nismo uspjeli prikupiti ni za jednog našeg predstavnika. U narednih nekoliko dana se još uvijek nadamo određenim donacijama tako da još uvijek postoji nada da bar nekoliko predstavnika uzme učešće na ovom takmičenju.

 

Problem koji nas, pored mnogih domaćih i međunarodnih rezultata, prati od samog osnivanja, će još jednom uskratiti našim najkvalitetnijim takmičarima odlazak i nastup na veoma značajnom prvenstvu.

 

Uprava KK „Kumite“