29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /var/www/vhosts/zeblog/www/arhiva.zenicablog.com/images/zmajbjel1
Obavijest
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/zmajbjel1
utorak, 06 Septembar 2011 16:03

Galerija: Zenica uoči utakmice Istaknuto

Autor 
Ocijeni
(0 glasova)

zmajbjel001Domaćini iz Zenice, te dragi gosti, navijači iz svih krajeva BiH i svijeta, obojili su u žuto plave boje bh. reprezentacije i zastave cijeli grad. Hiljade zastava, šalova, majica, na svakom koraku. Donosimo vam foto galeriju, a tokom večeri očekujte i novu galeriju, te video snimke atmosfere u gradu i oko stadiona Bilino polje.

Kako su nam potvrdili u Lokalnom omladinskom vijeću regije Zenica, grad je okićen BH zastavama, ali i natpisima DOBRODOŠLI SAJINI ZMAJEVI, koji je, kako saznajemo, ostavio poseban utisak na naše reprezentativce prilikom današnjeg ulaska u grad, u Radakovu.

 

Nažalost, namjera LOV-a da podijeli 15.000 zastava sa natpisom Jedna Država, jedan Savez, jedan Predsjednik, i pored želje generalnog sekretara NS BiH Jasmina Bakovića da pomogne akciju LOV-a, nije naišla na očekivano prihvaćanje u upravljačkim strukturama, zbog navodnih "mogućih političkih konotacija".

Ovo je drugi pokušaj da se papirnate zastavice sa ovim natpisom unesu u stadion, s tim da su iz NS prošli put kao razlog naveli sigurnosne razloge, zbog velike količine papira :)

Iz LOV-a ne odustaju, pa namjeravaju do utakmice sa Luksemburgom da nađu sponzora koji bi finansirao "brisanje" odnosno prekrivanje "spornog natpisa" ali ne odustaju od namjere da cijeli stadion bude ukrašen sa 15.000 zastava BIH.

Pogledajte galeriju nastalu između 12 i 15 sati.

{gallery}zmajbjel1{/gallery}

Čitano 5065 puta