26 Maj 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 06 Avgust 2013 20:50

NOVO: MMDS Telemach

Nova, unapređenija MMDS platforma iz Telemacha - U sklopu najavljenih atraktivnih ponuda i razvoja dodatnih usluga Telemach i dalje širi dostupnost svojih servisa i usluga, te su sada unaprijeđene usluge MMDS platforme dostupne i korisnicima koji ih do sada nisu bili u prilici koristiti.


Najsavremenija tehnologija i inovativna rješenja omogućavaju svim korisnicima maksimalno zadovoljstvo korištenja usluga, a ovoga puta riječ je o pogodnostima  za sve korisnike bežične tehnologije - MMDS platforme, koja je sada dostupna u  cijelom Sarajevu i okolini,  Vitezu kao i nekim prigradskim zeničkim područjima.

 

Za korištenje ove usluge nije potreban spoj na žičnu Telemach mrežu, već se usluga može koristiti u cijeloj zoni bežičnog pokrivanja, za što Telemach obezbjeđuje antenu i prijemnik na korištenje. Kanali poput Sport Klub, Klasik TV, CineStar, FOX, FOX Life, 24Kitchen , Ultra TV , VH1 Adria kanala sigurno će biti pravo osvježenje, a dijelom su osnovne ponude MMDS televizije.

 

Uz samostalne usluge internet pristupa i Televizije, po prvi put dostupni su i atraktivni i povoljniji DUO MIX paketi. Svaki od tri ponuđena paketa ima mogućnost nadogradnje s HBO paketom. Pozivamo vas da spojite savršeni servis u DUO  MMDS / TV + NET / paket i uživate u najboljoj televiziji i super brzom internetu.

 

 

 mmds-tmachze1

 

Razvoj novih usluga i stalna briga za korisnike naša su misija.

 

Više informacija na www.telemach.ba ; Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili

kontakt centar 033 835 555