16 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 19 Avgust 2011 00:33

Uoči meča sa Slavijom Istaknuto

Autor 
Ocijeni
(0 glasova)

borisgavran001Nakon nesretnog poraza  na svom terenu od Zrinjskog, u zeničkom premijerligašu već su okrenuti mislima narednom susretu koji igraju sa Slavijom. O narednoj utakmici koja očekuje zeničkog premijerligaša na  press konferenciji govorio je šef stručnog štaba Boris Gavran.

 

"Od nedjelje smo se pripremali za utakmicu protiv Slavije, dat ćemo sve od sebe da zaboravimo ove negativne rezultate iz prva dva kola. Gostovanje protiv Slavije je neugodno i uvijek i ranijih godina je nama bilo teško igrati, ali bez obzira na sve pokušat ćemo da smognemo snage da se vratimo i da dođemo do jednog pozitivnog rezultata."

Gavran je istakao kako niko u ekipi nema problema sa žutim kartonima, ali je problem što protiv Slavije najvjerovatnije u ekipi neće biti kapitena Hadžića.

"Jedini problem je što je kapiten Hadžić povrijeđen i najvjerovatnije da neće moći igrati u subotu. Promjena osim Hadžića vjerovatno neće biti. Malo drugačije ćemo se postaviti, vjerovatno ćemo pojačati sredinu terena, igrači koji su bili slabi da ih oživimo i da što bolje odigraju u subotu."

Ekipi se priključio i veznjak Dejan Martinović, ali njega ipak neće biti u sastavu protiv Slavije. Takođe sa treninzima je počeo i Armin Kapetan ali bi on u kombinaciji za tim mogao biti tek u susretu protiv Sarajeva.

PRESS NK Čelik

Čitano 3382 puta