27 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 04 Oktobar 2011 20:41

Čelik: Perčo podnio ostavku Istaknuto

Autor 
Ocijeni
(0 glasova)

robijasi-koreografijaNakon što je zenički Čelik konačno stao na noge, te dolaskom nove Uprave nagovjestio bolje dane i bolje rezultate, danas je sasvim neočekivano uslijedio novi šamar svima onima kojima je crveno-crna boja na srcu. Potpredsjednik kluba, Nihad Perčo, jedan od najzaslužnijih ljudi za ponovni procvat Čelika i posljednje rezultate kluba, te najzaslužniji čovjek za angažman Avdije Vršajevića i Daria Damjanovića podnio je ostavku na funkciju koju je do sada obnašao. Za naš portal Perčo je kratko prokomentarisao svoj potez:


"Moja razmišljanja i razmišljanja trenera Elvedina Beganovića oko stvaranja jakog, stabilnog Čelika se nisu poklopila. Nakon posljednjih dešavanja u Trebinju i mojih razgovora sa šefom struke odlučio sam se povući. Neka on nastavi voditi i tim i klub, onako kako on misli da je najbolje, pa ćemo vidjeti dokle ćemo dogurati. Žao mi je navijača, jer sam zbog njih i došao u Čelik i tom prilikom im obećao nastup u Evropi, međutim to očigledno trenutno nekome ne odgovara," kazao je Perčo za ScSport.ba.

Nezvanično saznajemo da se sukob Perčo - Beganović danas odigrao pred igračima, te da je trener NK Čelik, nošen na krilima nekoliko dobrih rezultata, našao za shodno da komentira i naš sinoćnji članak o alkoholiziranoj proslavi boda u Trebinju, kao i čestim noćnim lumpovanjima dijela igrača. Članak je objavljen sinoć http://www.zenicablog.com/uta-minuta/11-nae/8091-sa-stadiona-za-flasu-i-u-kafanu.html a zanimljivo je da su reagovali već rano jutros mnogi poznati Zeničani, pa se o tom članku jutros razgovaralo i u kancelarijama općinske uprave, uprave Čelika i drugih institucija...

Nadamo se da ćemo uskoro licem u lice, kako to trener Beganović očigledno ne voli, porazgovarati na temu o kojoj on voli pričati sa svima, osim sa autorima teksta. Naravno, ako trener Beganović stigne da se vidi sa ekipom Zenicabloga između dva "odlaska po mišljenje" u jedan privredni pogon nadomak Zenice i kod onih za koje su Robijaši nažalost krivo uvjereni da su ih protjerali iz Kluba. A nisu, nisu i to će pokazati vrijeme. Robijašima i Čeliku treba, u maniru dojučerašnjeg zanimanja direktora kluba, zaželjeti SRETNO!

Sutra ujutro je upravni odbor na kojem cemo odlucit sta dalje, ja kao clan upravnog odbora cu donijet konacnu odluku o svom statusu u klubu. Zamolio bi vas da sacekate sutrasnje rezultate tog sastanka i ja cu izaci u javnos, ja oraha nemam u dzepu da bi vas lagao i da bi se nekog bojao gledacemo da napravimo najbolje za ovaj nas Čelik. Ja bi vas zamolio da se kanite ovih komentara koji ne donose dobro Čeliku i Zenici. /Nihad Perčo-poruka utorak 22h/
Čitano 4006 puta Zadnji put promjenjen utorak, 04 Oktobar 2011 22:02