20 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /var/www/vhosts/zeblog/www/arhiva.zenicablog.com/images/vtm
Obavijest
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/vtm
ponedjeljak, 23 Januar 2012 15:04

Dogovor oko Čelik-Dinamo Istaknuto

Autor 
Ocijeni
(0 glasova)

Dopredsjednik uprave i direktor NK Čelik Nihad Perčo i Alija Porča danas su u Zagrebu bili gosti Zorana Mamića, sportskog direktora NK Dinamo Zagreb. Kako saznajemo od aktera razgovora, posrednik je bio naš sugrađanin Tarik Filipović.

- Postoje određeni slobodni termini u aprilu. Dinamo želi doći u Zenicu, nakon dvadeset godina. Predstoje nam ozbiljni razgovori "kod kuće", jer ono što nas sve brine, jeste sigurnosni aspekt, s obzirom na ranija loša iskustva. Ovdje niko ne govori o navijačima Dinama i Čelika, onim pravim navijačima, nego onima koji bi željeli omesti jedan takav sportski događaj, praznik nogometa. Najbitnije je da smo uspostavili kontakt, potvrdili da ćemo utakmicu igrati u jednom od narednih slobodnih termina oba kluba. Dalje će kontakt biti "operativne prirode", tj. dogovarati ćemo detalje da organizacije bude na vrhunskom nivou, kako zaslužuju oba kluba, kazao je za Zenicablog Perčo.

 

Pogledajte ekskluzivnu galeriju fotosa iz Zagreba. Naravno, poštujući pravila domaćina, fotografisanja nije bilo u samom Plavom salonu, unutar stadiona Maksimir, pa je specijalni izvještač sa Maksimira za Zenicablog, Vedran Tolić, fotose napravio ispred stadiona.

{gallery}vtm{/gallery}

Upozorenje: Prenošenje fotografija na drugim portalima i u štampi, pa i na Facebook grupama, nije dozvoljeno i moguće je samo uz pismenu saglasnost autora fotografije, kojeg možete kontaktirati na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.">

Čitano 5403 puta Zadnji put promjenjen srijeda, 25 Januar 2012 07:36