20 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 10 April 2012 03:48

SBB BiH o stanju u Zenici

Nakon obilaska desetina mjesnih zajednica, Općinski odbor SBBBIH Zenica poziva aktueklnu vlast da se što hitnije uključi u rješavanje svakodnevnih životnih problema stanovnika Općine Zenica.

Stanje na terenu, pokazuje alarmantne podatke da aktuelna vlast od predizbornih obećanja nije skoro ništa ispunila, niti uradila kako bi se poboljšao kvalitet života naših sugrađana. Pokrečući velike milionske projekte u našoj Općini, vlast želi prikupiti preizborne poene u kampanji koja i na ovaj način počinje.

OO SBBBIH Zenica smatra da pokretanje tih projekata, kao što su GGM, spalionica, izgradnja stadiona, trenutno neće poboljšati kvalitet življenja, a samo će zadužiti naša pokoljenja. Nama je cilj da zajedno i odmah učinimo sve da prvo prevaziđemo trenutno itekako lošu ekonomsko-socijalnu situaciju i stvorimo bolji ambijent za život svih, a ne samo odabranih pojedinaca.

Stoga, SBB BiH Zenica kao najjača i najbrojnija opziciona politička partija poziva sve građane koji se osjećaju ugroženim, da zajedno s nama traže od vlasti stvaranje uslova za poboljšanje kvaliteta života od svih žitelja naše Općine.

Press OO SBBBiH Zenica

 

{!jomcomment}