18 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
subota, 14 Juni 2014 13:11

Predstavljamo:Studio Wedding HH

Foto Video Studio Wedding HH nudi najviši nivo usluge iz oblasti fotografije,  full HD video snimanja i naravno profesionalne postprodukcije.

 

KLIKNI OVDJE  da vidiš foto galeriju


Misija

FOTOGRAFISANJE

Jednostavno, nije svaka fotografija dobra fotografija, mnogo je parametara koji dobru fotografiju razlikuju od loše! Posmatrajući fotografiju možemo dobiti drugačiju dimenziju i percepciju fotografisanog objekta, stvari koje deluju nestvarno, čudne perspektive i sl.
Uz upotrebu vrhunske foto opreme marke Nikon profesionalnim i odgovornim pristupom pružićemo zadovoljstvo da vidite situacije koje ni sami niste primjetili da su se desile. Dugogodišnje iskustvo doprinosi da fotografisani objekat predstavimo u najlepšem svijetlu.
WS HH nudi usluge i studijskog fotografisanja bilo da je riječ o modnoj fotografiji, izradi Book-ova, ili fotografisanju Vaših proizvoda radi izrade raznog propagandnog materijala.
Nenametljivim fotografisanjem, uhvaćenim svakim bitnim trenutkom, opravdavamo Vašu odluku što ste nas izabrali.

SNIMANJE KAMEROM

Foto video studio Wedding HH vam nudi profesionalno snimanje najsavremenijom HD tehnologijom. Na raspolaganju vam stoji više kamera kao i tim koji može da odgovori vašim najzahtevnijim željama. Po želji moguće je i sinhrono snimanje uz direktnu projekciju na LED TV ekranima ili HD projektorom.
Dio našeg tima su i visoko profesiomalni montažeri, koji sav snimljeni materijal brižljivo obrađuju i daju mu finalnu notu.
 

Kao finalni proizvod dobijate lijepo upakovani video materijal na Blue ray-u, a po vašoj zelji moze da bude dvd, ili bilo koji drugi video format.

FOTO BOOK

Vaš foto album kreiramo tako da on predstavlja najreprezentativniji dnevnik Vaših uspomena. Nakon odabira najboljih fotografija, koje su suština i reprezent vašeg događaja, pristupamo njihovom sređivanju i traženju adekvatnog riješenja kako bi fotografije u Vašem albumu zasijale punim sjajem.
Nakon virtuelne pripreme pristupa se štampanju stranica, njihovom spajanju i koričenju. Tako dobijen proizvod je knjiga koja može postati jedna od "najčitanijh" u vašoj kućnoj biblioteci. :-) dok se ne raspadne
 

Izrada foto bukova

Mladenački buk
Buk sa dečijeg rođendana
Buk iznenađenja kao poklon dragoj osobi

 

Opis

Foto Video Studio Wedding HH nudi najviši nivo usluge iz oblasti fotografije, full HD video snimanja i naravno profesionalne postprodukcije. Oblasti u kojima smo se dokazali su široke - od bilježenja vjenčanja do praćenja poslovnih događaja. Imamo još puno toga da vam ponudimo ali to prevazilazi ovaj uvodni tekst, zato pažljivo pogledajte ostatak i upoznajte se sa našim uslugama. Sigurni smo da će Vam saradnja sa nama biti zadovoljstvo.


KLIKNI OVDJE  da vidiš foto galeriju

 

WEDDING STUDIO HH

Bosnia and Herzegovina

Trg Alije Izetbegovića 73

72000 Zenica

tel:  +387 61 708 407

        +387 63 119 887