29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 04 Februar 2014 04:03

Danas:prodaja ulaznica za Insbruk

Od danas počinje internetska prodaja ulaznica za prijateljsku utakmicu između Bosne i Hercegovine i Egipta koja se igra 5. marta na Tivoli stadionu u austrijskom Innsbrucku.

 

 

Ulaznice svi zainteresovani mogu kupiti na stranici OETICKET.AT po cijenama od 32,90 eura za sjevernu tribinu bez stolica, od 39,50 eura za južnu tribinu, 47,20 eura za istočnu tribinu i 55,40 eura za zapadnu tribinu. Ulaznice za djecu do 16 godina znatno su jeftinije, a djeca do sedam godina mogu besplatno ući na utakmicu. U ponudi je i VIP tribina za čiji pristup morate platiti 146 eura.

 

Organizatori preporučuju kupovinu ulaznica uz "home print" opciju u kojoj sami možete isprintati svoju ulaznicu, a za navijače u Austriji omogućena je i poštanska dostava. Obzirom da je ovo prva utakmica Zmajeva nakon njihovog plasmana na Svjetsko prvenstvo u Brazil, ali i posljednja na tlu Europe prije samog Mundijala, očekuje se kako će Sušićevi izabranici imati veliku podršku na Tivoli stadionu, a zanimljivo organizatori očekuju dolazak i oko 3000 egipatskih navijača, za koje su obezbijedili dva sektora na stadionu (11 i 12).

 

(Reprezentacija.ba)