29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 12 Juni 2013 22:35

Poziv za Šareni pazar

Sekcija mladih Sindikata radnika trgovine i uslužnih djelatnosti BIH regija Centralna Bosna u Zenici raspisuje javni poziv za ŠARENI PAZAR - Pozivaju se svi kreativci/ke koji se bave dizajnom, izradom i prodajom umjetnina, nakita, odjeće, bilo čega zanimljivog i posebnog da se prijave za učešće i osiguraju svoje mjesto. 

Pazar se javlja kao platforma za sve pojedince koji bi bili raspoloženi za prodaju svojih intimnih predmeta i/ili svojih ručnih radova, umjetnike, umjetničke grupe, prodavače, skupljače, cvjećare, dizajnere.

Pazar je koncipiran kao jednodnevno događanje, s bogatom ponudom i vintage i novih, dizajnerskih komada odjeće, obuće, nakita, stripova, ploča i sličnog. Smatramo da bismo realizacijom ovog projekta pružili mogućnost kreativnim i aktivnim mladim ljudima da pokažu u što oni ulažu svoje slobodno vrijeme i kreativnost. 

Ovim pozivom ohrabrujemo sve zainteresovane na području Bosne i Hercegovine da pokažu šta znaju tokom najšarenijeg pazara ovog ljeta. Sve putne troškove učesnika kao i troškove učešća snosi organizator.

Pazar će se održati 6. jula na Trgu Alije Izetbegovića od 10 do 18 sati.

Rok za prijave ostaje otvoren do 22.06.2013.

 Više informacija o nama možete potražiti na našoj Facebook stranici STBiH Youth ili slanjem maila na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.