19 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 16 Maj 2013 14:02

Kako putovati za manje od 500 KM

 TRAVEL HOUSE - VRHUNSKA USLUGA, IDEALNA CIJENA: Kako putovati i provesti šest dana u Rimu, Parizu ili Istanbulu za manje od 500 KM?!

Sarajevski portal DEPO objavio je interesantan članak o našim prijateljima iz Travel Housea, koji prenosimo u cijelosti. 

 

Travel House, turistička agencija koja je za kratko vrijeme postala jedan od vodećih turoperatora u Bosni i Hercegovini, pored primamljivih ljetnih aranžmana nudi evropska putuvanja, ali i daleke svijetske destinacije. Uzimajući u obzir kvalitet usluga, cijenu aranžmana i njihovu (ne)kompatibilnost sa financijskim mogućnostima kupaca, bh. građanima je zaista sve teže odabrati gdje i kako ljetovati...

 

Travel House, turistička agencija koja je za kratko vrijeme postala jedan od vodećih turoperatora u Bosni i Hercegovini, iz dana u dan širi svoje poslovanje i unaprijeđuje svoju ponudu, a usmjerena je ka pružanju kvaliteta ispred kvantiteta. Sa posebnim ljetnjim aranžmanima za Tursku, Grčku i Španiju, avionom ili autobusom, raznovrsnost i širina ponude omogućuju svojim klijentima da se uz profesionalnu uslugu, kvalitet prevoza i smještaja, odmore od naporne svakodnevnice tokom godine.  Pored posebnih ljetnih ponuda, Travel House nudi evropska putuvanja ali i daleke svjetske destinacije. 

 

Zadržati klijente mnogo je teže nego privući... Uzimajući u obzir razne komentare po društvenim mrežama i forumima, može se reći da je Travel House svojim putnicima ispunio sva očekivanja. Pokazatelj koji tome ide u prilogu jeste i podatak da se broj klijenata ove turističke agencije od prošlog ljeta do ovog udvostručio. Prisutnost na području cijele Bosne i Hercegovine, zadovoljavanja svih potreba putnika od polaska do povratka, profesionalna usluga, te asortiman ponuda koje su prihvatljive za svačiji džep, prioritetni su ciljevi turističke agencije Travel House, koja uskoro otvara i novu poslovnicu u centru Sarajeva.

 

Pogledajte primamljivu ponudu agencije Travel House za ovo ljeto.

 

(DEPO/BLIN/aa)