18 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 08 Maj 2013 11:54

GGM:Radovi u Lukovom polju

 

Izvršna agencija za realizaciju projekta GGM-a i Općina Zenica ovim putem  obavještavaju učesnike u saobraćaju i javnost da su za četvrtak 09.05.2013. godine, sa početkom u 8:00 časova,  planirani radovi na nanošenju asfaltnih slojeva na kružnoj raskrsnici Lukovo Polje i dijelu Goraždanske ulice. U toku izvođenja radova doći će do izmjene režima odvijanja saobraćaja i to kako slijedi:


- u potpunosti se obustavlja saobraćaj na dijelu Goraždanske ulice na potezu od skretanja prema JP Grijanje do benzinske pumpe „Omega Oil“ a saobraćaj će se odvijati servisnom saobraćajnicom pored kasarne 7.muslimanske brigade i dijelom servisne saobraćajnice neposredno pored kružne raskrsnice Lukovo Polje

-   na potezu od kružne raskrsnic Lukovo Polje do skretanja za TC „Bingo“ saobraćaj se obustavlja na jednoj kolovoznoj traci a vozila će biti propuštana naizmjenično .

 

Izmjenjeni režim saobraćaja ostaje na snazi do okončanja radova a najkasnije do petka 10.05.2013. godine do 17:00 sati.

 

 

 Učesnici u saobraćaju i građanstvo mole se za strpljenje i razumjevanje, poštivanje postavljene signalizacije i maksimalno korištenje alternativnih putnih pravaca u cilju smanjenja saobraćajne gužve.

 

 

 

Izvršna agencija za realzaciju projekta GGM-a i Općina Zenica.