28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
nedjelja, 17 Februar 2013 20:32

Ha Se Karate Do 3. u Kaknju

 

U organizaciji karate kluba NARA-MEDICA Kakanj u sportskoj dvorani u Kaknju održan je 10.Tradicionalni karate kup Sporta i ljubavi na kojem je učestvovalo oko 200 takmičara iz 14 karate klubova.Naš klub predstavljala je ekipa od 30 takmičara i takmičarki raznih uzrasnih kategorija i u ukupnom plasmanu zauzeli smo 3.  mjesto sa osvojenih 10 zlatnih,10 srebrenih i 5 bronzanih medalja, navode iz kluba Ha Se Karate do Zenica.


 Zlatne medalje za naš klub osvojili su : Fatima Hasić,Ferhatović Ajla,Bašić Kenan, Jašarević Ahmed, Fetahović Ajdin, Konjić Tarik, Hazić Faris, Bošnjak Dika,Adna Skender i Cogo Nera. Srebrene medalje osvojili su :Heco Adin, Džafić Ema, Skopljak Emir, Ekipa kluba u katama (Softić Ajna, Kunić Arijana i Jašarević Adna),Fejzić Alija, Halid Redžić,Čelenka Dželila, Ekinović Hanad,Suljić Emrah i Stupar Ernad. Bronzane medalje osvojili su : Mašić Selma,Dželilović Samin, Spahić Ahmed, Mehmedić Adi i Hazić Lamija. 

 

Klub narednog vikenda očekuje nastup na prvenstvu BiH u Sarajevu za seniore i seniorke koje organizuje karate klub BOSNA Sarajevo.

 

S poštovanjem,

PRESS SLUŽBA KLUBA

ha se Karate Dop