28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 14 Januar 2013 03:19

Jeftinije za članove BIHAMK-a

 Potpisivanjem ugovora o saradnji sa Petrol BH Oil Company ozvaničena je nova pogodnost za sve članove BIHAMK-a koji, u skladu s tim, imaju pravo ostvariti popust od 0,05 KM/ po litru na svim benzinskim stanicama Petrol BH Oil Company. Za ostvarivanje ovog prava dovoljno je pokazati BIHAMK člansku karticu i popust se obračunava direktno na kasi prilikom plaćanja, saopćeno je iz BIHAMK-a. 

 

S obzirom na to da samo članstvo u BIHAMK-u donosi brojne pogodnosti: pomoć na cesti u Bosni i Hercegovini, zemljama regije (Hrvatska, Srbija, Crna Gora), te cijeloj Evropi, ovim ugovorom se ujedno širi i mreža mjesta na kojima se moguće učlaniti, te su vozači od sada u mogućnosti da pristupe članstvu i na bilo kojoj od 37 benzinskih pumpi Petrol BH Oil Company širom Bosne i Hercegovine. 

 

Inače, ovaj ugovor je dio BIHAMK BONUS programa koji svim članovima, pored redovnih usluga obezbjeđuje i niz drugih beneficija kao što su popusti u hotelima i restoranima, niže cijene na određenim shopping lokacijama, wellnessu, popusti za ulaznice u muzeje i druge kulturne institucije kao i povoljnosti prilikom korištenja sportskih i zabavnih sadržaja.  Program omogućava članovima popuste i razne druge povlastice pri kupovini različitog asortimana proizvoda/ usluga na svim maloprodajnim lokacijama koje nose oznaku "BIHAMK BONUS".  Svaki aktivni član BIHAMK-a koji pokaže svoju člansku karticu ima pravo na ostvarivanje različitih pogodnosti ovog programa, navodi se u saopćenju.