18 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 04 Oktobar 2012 00:06

Saopćenje Stranke za narod

Stranka za narod BiH je održala promotivne skupove u Perinom Hanu i Seocima gdje su predstavljeni kandidati stranke za općinsko vijeće na narednim lokalnim izborima. Mnogobrojna publika je sa ovacijama pozdravila govor nosioca liste za predstoječe općinske izbore gospodina Rame Isaka i govor kandidata za načelnika općine Zenica gospodina Zaima Imamovića Kazeta. Na skupovima je istaknuta prednost jedine zeničke stranke u rješavanju nagomilanih nerješenih pitanja građana Zenice u domaćoj centrali i sa domaćim kadrovima gdje se neće slušati instrukcije lidera stranaka čije centrale nisu u Zenici.


Zaim Imamović-Kaze je posebno istakao da će se zalagati za ravnomjeran razvoj grada i sela i da će njegova komunikacija sa narodom biti srdaćna, otvorena i stalna.

Ovom prilikom se izvinjavamo svim mjesnim zajednicima koje nismo obišli u ovoj izbornoj kampanji i u kojima naši kandidati nisu imali priliku prezentovati svoj program rada ali ih obavještavamo da su nam prisutni problemi u svim sredinama naše općine i da ćemo se sa svakim problemom kvalitetno suoćiti u narednom mandatu općinskog vijeća.

Još jednom podsjećamo javnost da je centralni skup Stranke za narod BIH u petak 05.10. sa početkom u 18,00 časova u Bosanskom narodnom pozorištu Zenica.

SLUŽBA ZA ODNOSE SA JAVNOŠĆU