29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 27 Septembar 2012 23:07

Naša stranka u Zenici

Naša stranka Zenica: Mi nudimo alternativna rješenja - Općinski odbor Naše stranke Zenica organizirao je  konferenciju za novinare u ugodnom ambijentu Kabarea Bosanskog narodnog pozorišta Zenica. Poslije kraćeg uvodnog izlaganja predsjednika OO Zenica Seada Mehmedagića, o porastu i razvitku Naše stranke u ovom gradu, Dino Mustafić, član Predsjedništva Naše stranke, se obratio prisutnima govoreći o važnosti lokalnih politika.


"Mi nudimo alternativna rješenja, zagovaramo transparentnost, stručnost i moralnost. Imamo kvalitetan i odgovoran kadar bez hipoteka iz prošlosti, i upravo zbog ovoga mi možemo sprovesti do kraja naše programe. Naša stranka Zenica želi pojednostaviti, ubrzati i smanjiti troškove izdavanja dozvola, renovirati i opremiti obdaništa, škole i dječja igrališta, smanjiti zagađivanje.", poručio je Mustafić, naglašavajući da su ideje Naše stranke sve više prepoznate kod građana.


"Ovo je naš drugi izborni ciklus, a istraživanja pokazuju da će naši rezultati biti još bolji nego ranije. Smatramo da su ovi lokalni izbori izuzetno važni i pozivamo sve građane da izađu 7. oktobra i daju nam povjerenje da zastupamo interese svih građana, da Zenicu učinimo boljim, zdravijim i sigurnijim mjestom za život", rekao je na kraju Mustafić.


Općinski odbor Naše stranke poziva sve Zeničane na centralni promotivni skup, 29. septembra u 18 sati, kada će u hotelu "Zenica" biti predstavljeni kandidati naše stranke za Vijeće općine Zenica.