29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
nedjelja, 16 Septembar 2012 00:45

Hadžiahmetović pisao Moonu

Hadžiahmetović Mirad - Nezavisni kandidat za gradonačelnika Zenice - OTVORENO PISMO AMERIČKOM VELEPOSLANIKU U BOSNI I HERCEGOVINI GOSPODINU PATRICKU MOON-U - Politika ponekad zna biti vrlo prljava. Toliko prljava da mi natjera suze na oči. U Sarajevu je održana regionalna konferencija o cyber kriminalu pod pokroviteljstvom američke ambasade na kojoj je iznesen podatak da 43% učenika osnovnih škola u Kini žele postati kompjuterski stručnjaci. Predstavnik FBI-ja je tom prilikom izjavio da su oni prijetnja za čovječanstvo, a da on zna da oni postoje.



Kada čovjek čuje ovakvu izjavu jasno mu je iz kog su razloga u američkim filmovima ljudi iz FBI-ja uvijek prikazani kao negativci (protiv kojih se bori Prljavi Hari). Gospodine, djeca nisu prijetnja čovječanstvu, već upravo suprotno – nešto najljepše što postoji na našoj planeti. I dakako, trebate biti ponosni što žele da se obrazuju.

Pozivam američkog ambasadora u Bosni i Hercegovini, gospodina Patricka Moon-a, da se ogradi od ove ogavne izjave i izvine djeci planete Zemlje, a predsjednika Obamu da gospodina koji u ime njegove administracije putuje po svijetu i blati djecu otpusti iz službe.