26 Maj 2020
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 07 Oktobar 2013 06:51

BH DragonS-bh.simboli i majice

BH DragonS jako mlada ideja sa ciljem da i naša  BIH i Zmajevi napokon imaju jedan kvalitetan artikl i pravi  rekvizit za put u Brazil. Znamo da nismo prvi, ali naš kreativni tim će vas u budućnosti sigurno obradovati sa svojim proizvodima, sa kojima ćemo da podrzimo naše ZMAJEVE i zato budite i vi dio toga - nosite majice BH DragonS!


Naše majice Polo BH DragonS  su napravljene  od 100% PAMUKA, a kao što se vidi na slikama grb i slova su kvalitetno izvezeni koncem! Ove su majice proizvedene u EU i to samo govori o ozbiljnosti i kvalitetu. Majice Polo BH DragonS imamo i za muškarce i za žene u veličinama M, L, XL, XXL - Majice Polo BH DragonS koštaju 22.90€ - Za narudžbu su potrebni podaci: Ime i prezime, Adresa, Grad i Država. I naravno veličina i količina majica.


Našu stranicu možete da nađete na Facebook https://www.facebook.com/pages/BH-Dragons/524705970932086 i tamo možete da izvršite vašu narudžbu,
(NARAVNO VASE PODATKE ŠALJETE U INBOX
) ili na e-mail  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


Plaćanje se vrši unaprijed preko PayPal-a, poslije uplate mi vama šaljemo pošiljku - Cijena poštarine nije uračunata u cijenu majice. Cijena poštarine za EU I BIH iznosi 9.90€ (NORMALNA POSILJKA) ili 12,90€ (BRZA I SIGURNA POŠILJKA)

Za Beč besplatna dostava na adresu -- A za Zenicu specijalna ponuda bez  poštarine tako da  ćete majicu preuzeti lično - u Zenici._________________

Ovaj PR članak Zenicablog objavljuje kao podršku našim sugrađanima i njihovom biznisu pokrenutom u Beču, Austrija. Za sve detalje i upite kontaktirajte proizvođača, mi ne proslijeđujemo upite. Hvala.