29 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 09 Decembar 2011 01:15

Berina i Amila pronađene u Zenici! Istaknuto

Autor 
Ocijeni
(0 glasova)

Kako saznajemo od Samira Selimovića, oca Berine Selimović (1996.), koja je s prijateljicom Amilom Balihodžić (1995.) nestala prije dva dana, djevojčice su pronađene u Zenici, kod njegove bivše supruge, piše portal Dnevnog avaza večeras. Prema njegovim riječima, Berina i Amila su dobro i večeras su bile u policijskoj stanici u Zenici. Samir Selimović je večeras krenuo u Zenicu da djevojčice dovede u Sarajevo. Berina i Amila su 7. decembra otišle u školu, nakon čega im se izgubio svaki trag.

Više saznajte ujutro u ekskluzivnoj reportaži sa lica mjesta.

Berina Selimović (1996.) i Amila Balihodžić (1995.) iz Sarajeva otišle su 7. decembra u školu i od tada im se gubi svaki trag.

Kako nam je potvrdio šef Odsjeka za odnose s javnošću MUP-a Kantona Sarajevo Irfan Nefić, nestanak djevojčica prijavljen je u četvrtak ujutro u prostorijama Treće policijske uprave.

Nestanak su prijavili roditelji djevojčica koje su se jučer u 8:15 sati udaljile u nepoznatom pravcu iz nebodera na Trgu nezavisnosti na broju 21 i 23.

Kako nam je rekao Berinin otac Samir, ona je iz kuće ponijela crno-bijelu i zelenu jaknu, a nije siguran koju je i obukla.

Čitano 4079 puta

Povezani članci (by tag)