28 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 08 Avgust 2013 08:34

Video:Kroz Zenicu za 60 minuta

 Zenicablog vam donosi jedinstveni video - nepunih 60 minuta vožnje zeničkim ulicama. Krenuli smo od Crkvica, preko babine rijeke, Radakova, Hamide, Kamberovića ravni i Kamberovića polja, preko centra grada, Blatuše, Travničke, cijelog GGM-a, Lukovog polja, Carine, Odmuta, Jalije, Kanala, Nove Zenice... 

 

Video je nastajao protekla dva vikenda, pa ćete tako imati priliku da primjetite i promjene na nekim dionicama GGM-a, ali i u gradu, poput sječe  stabala na Carini. Za video je zaslužan naš ZB team, koji je prešao nekoliko desetaka kilometara, a onda danima obrađivao video da bi ga "spakovao" u nepunih 60 minuta. 

 

Dio videa je nastajao na ekstremno visokim temperaturama, ali će vam puste zeničke ulice omogućiti da bolje vidite okoliš. Ponovićemo, video je nastajao u protekla dva vikenda, pa vjerujem da će onima koji su se uželili Zenice ovo biti pravi poklon. 

 

Video rezolucija  je  full HD-u 1080p, možete sami i u youtube opcijama (dolje desno na svakom videu) poboljšati kvalitet i pustiti video  preko cijelog ekrana. . 

 

Muziku smo odabrali iz kolekcije domaćeg autora, Zeničanina DJ Ruvexa, a za nekoliko dana u posebnoj objavi omogućićemo da vam ovaj video, "u komadu" bude dostupan i za offline gledanje na vašem TV-u ili računaru, naravno opet u HD rezoluciji. 

 

U arhivi našeg portala na Youtube i ovdje možete pogledati video koji smo uradili lani, tako da ćemo vas i dalje obavještavati i donositi vam - sve informacije na jednom mjestu. uživajte u gledanju našeg grada. 

 

video 1

 

 

video 2

 

 

video 3

 

 

video 4