20 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 08 Septembar 2011 23:02

Robijaši 1988: saopćenje Istaknuto

Autor 
Ocijeni
(0 glasova)

sao1988Poštovana Zenico , naši sugrađani, Robijaši... Pobjeda! Rekli smo da nećemo odustati i dana 07.09.2011. godine smo dali novu šansu našem voljenom klubu. Klubu koji je u svakom pogledu stagnirao. Nakon današnje pobjede nadamo se da dolaze bolji dani.

 

Nakon današnje skupštine ono za što smo se borili proteklih mjesec dana smo ostvarili. Sad su u našem klubu novi ljudi koji imaju našu podršku. Ipak ovaj put i njima poručujemo da ćemo i njihov rad pratiti u budućem periodu. Nadamo se da će uspjeti iznijeti sav teret u smislu stabilizacije kluba i stvaranja zdravog sportskog kolektiva sa jasnim ciljevima u budućnosti, a to je da vrate Čelik u vrh bh fudbala.
Mi, Robijaši, ovim putem pozivamo kompletnu sportsku javnost, sve one koji su digli ruke od našeg Čelika da se vrate na stadion Bilino Polje i da zajedno pokušamo dovesti Čelik do situacije da se stabilizuje. U ovoj našoj borbi nakon smjene UO koju smo iznijeli zajedničkom borbom, pokazali smo da možemo. Možemo samo zajedno i sa jasnim ciljem. Ovo nas je samo ojačalo i pokazalo nam da je vrijeme da se vratimo na puteve stare slave i vratimo prepoznatljivu euforiju koja je krasila naš grad vikendom, da vratimo gromoglasno skandiranje cijelog Bilinog Polja, da vratimo jedinstvo među nas. Zajedno sve možemo!

Koristimo ovu priliku da se zahvalimo svim ljudima na podršci u ovoj borbi iz ljubavi kao i svim članovima Robijaškog pokreta koji su bili tu i odbranili onu našu poruku  "IDEMO DO KRAJA!".

S poštovanjem - Udruženje "Robijaši 1988" Zenica

Čitano 3494 puta