28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 20 Novembar 2014 14:36

Nina Badrić 19.12. BNP

Nina Badrić u suradnji s BH Telecomom najavljuje live acoustic turneju u Bosni i Hercegovini - Glazbena pop diva Nina Badrić u suradnji s BH Telecomom i AVENE Eau Thermale na radost  svojih brojnih obožavatelja najavljuje live acoustic turneju u Bosni i Hecegovini!

 

 

Turneja započinje 14.12. u Tuzli, u prostoru Bosanskog kulturnog centra, nastavlja se 19.12. koncertom u Zenici u Bosanskom narodnom pozorištu, a kulminirat će 20.12. u Sarajevu, koncertom u Bosanskom kulturnom centru. 

 

Predstojeći live acoustic koncerti, najavljuju iz Nininog menadžmenta, zamišljeni su kao posebna glazbena poslastica za sve brojne poklonike Nine Badrić u Bosni i Hercegovini. Tako u sklopu turneje u Tuzli, Zenici i Sarajevu, publika u intimnoj koncertnoj atmosferi može očekivati cjelokupni vizualno-glazbeni doživljaj i užitak u novim aranžmanima novih, ali i brojnih starijih hitova Nine Badrić.

 

Nina Badrić je ovih dana ponovno u studiju, gdje snima svoj novi singl, a istodobno njezin megahit „Vjetrenjače“ ne silazi s vrha top ljestvica širom cijele regije. Naime, upravo su „Vjetrenjače“ proglašene jednom od najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj tijekom ove godine a ovaj je hit singl ujedno na svim vodećim radijskim postajama u regiji punih 6 tjedana bio na prvom mjestu.

 

Ulaznice za ovu ekskluzivnu live acoustic koncertnu turneju Nine Badrić naći će se uskoro u prodaji po cijeni od 15 KM i 20 KM, ovisno o kategoriji sjedenja, na svim blagajnama dvorana te u sustavu www.kupikartu.ba .

 

 www.ninabadric.hr 

 www.facebook.com/NinaBadricOfficial 

 http://instagram.com/badrich