27 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 13 Avgust 2014 03:24

3D Nindža kornjače u Ekranu

Obavještavamo Vas da redovna bh. distribucija 3D filma "NINDŽA KORNJAČE" (TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES) započinje u četvrtak. 14. avgusta u kino dvoranama širom zemlje. Najočekivaniji filmski hit ljetne sezone naći se na redovnim repertoarima sljedećih kino dvorana:

 

Cinema City Sarajevo  Multiplex Ekran Zenica, Multiplex Palas Banja Luka, Kino Kaleidoskop Tuzla Kino Theatre Busovača, Kino Kozara Prijedor te Bioskop Andrićgrad Višegrad. Napominjemo da će distribucija putem mobilne kino opreme biti realizovana i u ostalim bh. gradovima. Zbog velikog interesovanja koje vlada za novu filmsku ekranizaciju popularne franšize, savjetujemo da svoje ulaznice rezervišete na vrijeme.

 

Gradu su potrebni heroji. Tama se nadvila nad Njujork jer Šreder i njegovi zli pomoćnici drže u strahu sve od policije do političara. Budućnost je crna sve dok se ne pojave četiri neobična brata iz kanalizacije koji će otkriti svoju budućnost kao mutanti nindža kornjače. Kornjače će morati da rade sa neustrašivom novinarkom Ejpril Onil (Megan Foks) i njenim sarkastičnim kamermanom Vernom Fenvikom (Vil Arnet) kako bi spasili grad i razotkrili Šrederov pakleni plan.

 

Titlovani trailer filma: https://www.youtube.com/watch?v=0d-DwsYpG50&list=UUXRE36Dr9eg5l5kKu0yGZ-g