26 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 23 April 2014 22:49

Mostovi prijateljstva-Dan djeteta

Çocuk Bayramı-Međunarodni Dan djeteta u Zenici - POZIVNICA-DAVETIYE - Asocijacija Mostovi Prijateljstva BiH-Zenica u četvrtak ( 24.04.2014 godine), organizuje manifestaciju "Međunarodni dana djeteta-Çocuk Bayramı", koja će se održati u holu tržnog centra Džananović u 17:00 sati. U muzičkom programu će učestvovati djeca iz 11 osnovnih škola  sa područja općine Zenica.


Takođe ćemo organizovati i izložbu najboljih likovnih radova (16:30 sati), koja su djeca iz osnovnih škola iz Zenice nacrtali na temu:"Mi smo prijatelji-BiH i Republika Turska". Za najbolje likovne i literarne radove od učenika bit će obezbjeđeni pokloni- šest tablet računara koji će biti uručeni na manifestaciji. To nije sve, jer ćemo organizovati i Sajam dječijih kreativnih radova  koje su pripremile škole samo za ovu priliku.


Pokrovitelj manifestacije je Turska mirovna vojna misija u BiH. Dakle, 24.04. (četvrtak), hol Tržnog centra Džananović u 17:00 sati! Dobrodošli-Bujrum!!! Asocijacija Mostovi Prijateljstva BiH - Zenica


Uživo program možete vidjeti i na 

http://www.zenica.tv/index.php/zenica-live/kamera-tc-dzananovic-zenica 

 

 

 

..

Povezani članci (by tag)