29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 03 Mart 2014 23:41

Novi kanali u Telemach ponudi

Od 03.03.2014. godine Telemach korisnici D3 digitalne televizije i MMDS televizije biće u mogućnosti da gledaju novi hit kanal za tinejdžere- AXN SPIN. Ovaj kanal namjenjen je prvenstveno mlađim gledaocima, ali i svim ostalim ljubiteljima avanturističkih, humorističkih, naučno-fantastičnih serija i filmova, kao i dobrih animiranih filmova, reality emisija i muzike. Tako gledaoce AXN Spina očekuju neke od najpopularnijih svjetskih serija kao sto su “Doctor Who”, “Merlin”, “90210”, “Ljepotica i zvijer“. 


Također, gledaoci će imati priliku da uživaju i u velikim bioskopskim hitovima poput “Henkoka”, “Robokapa”, “Alfa-07“, zatim crtanim serijama “Naruto” i “Dragonball“, kao i popularnim reality emisijama među kojim se izdvajaju „Survivor“ i „Kralj cudaka“. I ljubitelji muzike će biti zadovoljni, jer će martu obožavaoci Lady Gage, grupe Kings of Leons, Robina Thicke-a i Justina Timberlake-a imati priliku da gledaju njihove nastupe sa „iTunes Festivala 2013“. 

Gledanje AXN Spin kanala svim korisnicima D3 digitalne televizije i MMDS televizije biće omogućeno promotivno do kraja mjeseca marta, a nakon toga ovaj kanal biće dostupan u okviru D3 Osnovnog paketa. AXN SPIN drugi je kanal iz AXN ponude dostupan u regionu. Zahvaljujući Telemach/SBB grupi ovaj kanal će se emitovati ekskluzivno u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Sloveniji. 

Pored AXN Spin kanala, Telemach je obogatio ponudu i još jednim kanalom. 

Radi se o kanalu RTL Plus. RTL Plus gledocima pruža priliku da gledaju omiljene televizijske sadržaje i uživaju u premijernim filmskim i serijskim naslovima. Ovaj kanal emituje program raznolikog sadržaja poput show programa Sanja talk show, Studio 45, RTL EXTRA Magazin kao i popularne serije CSI, Mijenjam ženu ,Vatreno nebo, Zabranjena ljubav. Gledanje RTL Plus kanala svim korisnicima D3 digitalne televizije biće omogućeno promotivno do kraja mjeseca marta, a nakon toga, ovaj kanal biće dostupan u okviru Osnovnog paketa D3 digitalne televizije. 


Više o ovoj i drugim novinama Telemacha pogledajte na www.telemach.ba ili pozovite Kontakt centar na broj 1360.