28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 27 Septembar 2013 12:20

Dubioza: karte i u Zenici

Prije sedam dana u prisustvu velikog broja predstavnika bh. medija caffe baru Opera članovi grupe Dubioza Kolektiv najavili svoj veliki solistički koncert u Sarajevu u KSC Skenderija na petak 13.decembra 

 

Prvi veliki solistički nastup Dubioza Kolektva nakon pet godina biti će izvanredna prilika za koncertnu promociju albuma “Apsurdistan”. Prodaja ograničenog kontigenta ulaznica za parter po promotivnoj cijeni od 7KM u proteklih sedam dana ide putem web stranice Kupikartu.ba, putem prodajnih mjesta Kupikartu.ba u Banja Luci, Tuzli, Zenici, Mostaru, Jablanici, Visokom i Bihacu te putem ulične prodaje na dobro poznatim mjestima u Sarajevu: na platou Skenderije, u Bosanskom kulturom centru i na Ferhadiji. 


Prodaja ovog ograničenog kontigenta krenula je jako dobro te je u opticaju svaki dana sve manje ovih ulaznica. Radi velikog interesa fanova  Tropik d.o.o. kao promoter sarajevskog koncerta otvara i nova prodajna mjesta od danas i to u Sarajevu u Caffe baru Opera gdje svi mogu doći do ulaznica svakim danom iza 17:00 sati te u Zenici u Family Centru Ekran gdje su najvećim fanovima karte za kupovinu na raspologanju cijeli dan. 

 

U pitanju je vrlo ograničen broj ulaznica pa ovim putem šaljemo poruku svima onima koji žele prvi doći do ulaznica za rock spektakl godine koji obečavaju momci iz Dubioza kolektiva da to učine što prije. Oko početka redovne prodaje ulaznica i kategorija istih sve informacije će biti objavljene na zvaničnoj press konfereciji koja će se održati sredinom oktobra.

 

Press služba Tropik d.o.o

www.tropik.ba