20 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 17 Septembar 2012 15:07

Video: Dragana Mirković u Zenici

Folk pjevačica Dragana Mirković posjetila je danas Zenicu. Kako je izjavio Avdo Ismić, inicijator i jedan od organizatora koncerta, koncert će biti održan 7. novembra u Gradskoj areni, a kompletan prihod namijenjen je Javnoj ustanovi Gradska narodna kuhinja koja se brine o ishrani oko 2.000 socijalno najugroženijih građana.

 

- Voljela bih da ovaj moj potez shvatite maksimalno iskrenim. Ovo radim iskreno od sveg srca i ne postoji ništa što stoji iza ovoga osim želje da se pomogne nesrećnim ljudima. Odavno ne radim solističke koncerte, bavim se muzikom na drugačiji, mirniji način. Nastup na ovom koncertu apsolutno me čini srećnom, izjavila je Dragana Mirković.

 

Cijena ulaznica za humanitarni koncert iznosit će 10 KM, a popularna folk pjevačica je poslijepodne  posjetila javnu ustanovu Dom i porodica koja se brine o 120 mališana bez roditeljskog staranja u kojoj je sa suprugom Tonijem donirala 2.000 eura, a potom i Gradsku narodnu kuhinju, te Gradsku arenu. najavila je će sigurno gosti koncerta biti Plavi orkestar, Hanka Paldum i Boban Rajović.