20 Juni 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 25 Avgust 2011 12:55

3D Kylie Minogue 09.09. Istaknuto

Autor 
Ocijeni
(0 glasova)

Kylie 3D imageNAJVEĆI EPSKI SHOW GODINE
KYLIE MINOGUE 3D
Kylie 3D: Afrodita Les Folies –  Turneja 2011 ( LONDON)

SAMO JEDNU NOĆ U KINIMA
PETAK, 09. SEPTEMBAR 2011
OD 20 SATI

 

Multiplex Ekran Zenica u saradnji sa  Art Alliance Media  Vam donosi vam još jedan alternativni sadržaj koji će BH publika imati priliku pogledati samo  u Zenici  paralelno sa kino dvoranama u zemljama EU i regiona ( Beograd, Zagreb, Ljubljana, Skoplje).  

Afrodita Les Folies svjetska 3D spektakularna turneja i  punih 120 minuta u kino verziji.  3D koncertni film, distribuiran od strane Arts Alliance Media,  u Junu je  premijerno prikazan u Velikoj Britaniji i Irskoj, a  09. SEPTEMBRA  samo jednu noć u kinima će ga imati priliku pogledati i publika ostalih zemalja u odabranim kino dvoranama.
 
Revolucionarni i inovativni koncert iz blistave karijere Kylie uključuju i njeni javeći hitovi “Can’t Get You Out Of My Head”, “Spinning Around”, “What Do I Have To Do” i nevjerovatna verzija pjesme „Slow“. Također su objavljeni hitovi sa sadašnjeg Platinum albuma "Afrodita", kao što su "Get  Outta My Way ", “Better Than Today” i “Put Your Hands Up”, a sve kulminira u zapanjujućem finalu sa “All The Lovers”.  Sa zlatne kočije za letenje s anđelima i krilatih konja na vodi – čini savršeno prikazivanje na velikom ekranu, u stilu epskog mita.

Rekli su ...
Arts Alliance Media, izvršni direktor Howard Kiedaisch
 „Oduševljeni smo što imamo priliku prikazati koncert Kylie u 3D-u. Afrodita Les Folies je vizuelno zapanjujuća i 3D je savršeno prikazan. Kina otkrivaju 3D nova koncertna iskustva, a ljubav prema Klyie, scenografiji i kostimografiji, kao i same pjesme daju zvuk kvalitete 5.1“.

Stefan Demetriou, VP Visual Content Strategy EMI komentirao je Aphrodite Les Folies turneju:
“Ovo je 3D koncertno iskustvo kao nijedno do sada, svi smo ponosni na Kylie koja je zaista nevjerovatna“.
 
Redatelji filma  su William Baker i Marcus Viner.
Trajanje: 120 minuta

Trailer i dio atmosfere koja vas očekuje mozete pogledati

 

 

Ulaznice po cijeni od 6 KM možete naći u pretprodaji već od danas na blagajnama multiplexa. Informacije i rezervacije ulaznica možete obaviti i putem broja  telefona 032 407 518   svaki dan od 13 sati.

EKRAN PR & MARKETING TEAM
www.multiplexekran.ba

Čitano 3120 puta Zadnji put promjenjen četvrtak, 25 Avgust 2011 13:24